arrowarrow2backtotopDeutschdropdownEnglishEspañolEestifacebookSuomiFrançaiskarge-service1karge-service2karge-service3karge-service4large-channelslarge-dayslarge-growthlarge-photoslarge-searchlarge-teamlarge-tvlocation-homelocationlocation2logo_domusmailphonephone2PortuguêsquoteРусскийsearchticktwitteryoutube

Meie kallis kolleeg Sandra sõudis täna abieluranda

Tänasest on Tartu Domuse ridades Sandra Viilu asemel Sandra Metsa. Lisaks sellele,et Sandra alles hiljuti sooritas edukalt kinnisvaramaakleri kutseeksami ning sai värskelt Eesti Kinnisvaramaaklerite Koja juhatusse valitud, jõudis ta ka pulmi planeerida.

Sandra ja Andras

Et teil kestaksid pilvitud päevad,
et kurb poleks iial te meel –
selleks armastust, hellust ja õnne,
kandke südames ühisel teel.

Kallid Sandra ja Andras, palju õnne pulmapäeva puhul ja rohket armastust järgnevateks aastateks!

Soovib suur Domuse pere.