arrowarrow2backtotopDeutschdropdownEnglishEspañolEestifacebookSuomiFrançaiskarge-service1karge-service2karge-service3karge-service4large-channelslarge-dayslarge-growthlarge-photoslarge-searchlarge-teamlarge-tvlocation-homelocationlocation2logo_domusmailphonephone2PortuguêsquoteРусскийsearchticktwitteryoutube

Almé Residentside pidulik nurgakivi paigaldamine Tartus

26. oktoobril 2023 toimus pidulik nurgakivi paigaldamine Almé Residentside uusarenduse projekti raames. Sündmus tõi kokku linna olulised ametnikud ja projektiga seotud juhid, kes jagasid oma mõtteid ja tänusõnu selle kordumatu projekti suhtes. Kohale olid kutsutud ka juba arendusse kodu ostnud pered, kes said samuti võimaluse võtta kätte kellu ning anda oma panus nurgakivi asetamiseks. Eriti elevil olid lapsed, kes said tunda ennast tõeliste ehitusmeestena. Kes soovis, sai panna kiivri pähe ning uudistada turvaliselt ehitusplatsi. Õnneks oli ka ilmataat helde ning vihma asemel saime mõnusa ja karge sügisõhtu. 

 

Üritusele andsid oma sõnavõttudega tähesära mitmed tähtsad isikud. Domus Kinnisvara juhatuse liige Ingvar Allekand avaldas heameelt unikaalse projekti üle, mis toob Tartusse uut elu ja loob uusi võimalusi. Erik Vares Dorpat Ehitusest, kes esindas ehitajat, väljendas uhkust, et nad saavad osaleda selle ajaloolise hoone taaselustamisel. Tartu abilinnapea Raimond Tamm kinnitas linna toetust projektile ning rõhutas, kui tähtis on säilitada ajalooline pärand ja samas luua kaasaegne elukeskkond.

Almé Residentside projekt paiskab Tartu linna kinnisvaraturule mitmekesised ja erilised elamispinnad. Vana tehasehoone, mis on olnud linna osa enam kui 100 aastat, saab uue hingamise ja uued elanikud. Loft-stiilis korterid pakuvad elukeskkonda neile, kes hindavad industriaalset elegantsi ja avarust. Vunki lisab galeriimaja tüüpi uusehitis sisehoovis. Almé Residentside kodud on juba nüüd pakkunud linnaelanikele ja kogukonnale põnevust ja ootusärevust. Huviga oodatakse projekti edasist arengut ja valmimist.

Arendajad, ehitajad ja linnavõimud on otsustanud ühendada mineviku ja tuleviku, et tuua linna uut elu ja energiat. Projekt on tähtis peatükk Tartu ajaloos, kus ajaloolised väärtused ja kaasaegne elu käivad käsikäes. Järgmisena jääme ootama juba sarikapidu.

Tutvu vabade korteritega Almé Residentside kodulehel ning võta ühendust müügimeeskonnaga:

Elar Häidberg, tel. 5378 6796, elar.haidberg@domus.ee

Margit Vähi, tel. 5624 2181, margit.vahi@domus.ee

Almé Residentside müügitiim Elar Häidberg ja Margit Vähi

Meeldejääva sündmuse jäädvusas fotograaf Jane Võsso.