arrowarrow2backtotopDeutschdropdownEnglishEspañolEestifacebookSuomiFrançaiskarge-service1karge-service2karge-service3karge-service4large-channelslarge-dayslarge-growthlarge-photoslarge-searchlarge-teamlarge-tvlocation-homelocationlocation2logo_domusmailphonephone2PortuguêsquoteРусскийsearchticktwitteryoutube

Saialille uuselamurajoonis saad uue kodu paarismajas korteri hinnaga

Tere tulemast Saialille uuselamurajooni, kus Sind ootab roheline ja täielikult välja arendatud elukeskkond, mis pakub sulle ja sinu perele kõike vajalikku mugavaks ja muretuks eluks.

Saialille uuselamurajoonis on mõnusad rohelise hoovialaga paarismajad ja oma uue kodu saad valida siinses paarismajas korteri hinnaga. Iga kodu on veidi eriilmeline ja sisse kolimiseks täielikult valmis. Vali uus pesa välja ja tunne mõnu avarusest ning privaatsusest, mida korterites sageli napib. 

Müügis on avarad neljatoalised kodud, kus iga detail on hoolikalt läbi mõeldud. Valgusküllane köök-elutuba loob sooja ja õdusa atmosfääri ning siit pääseb ka otse suurele terrassile, kus nautida hommikukohvi, head raamatut või õhtuseid päikeseloojanguid. Iga kodu juurde kuulub privaatne saun, kus pärast tööpäeva lõõgastuda.

Kodud on ümbritsetud oma rohelise hooviga, mis on ideaalne nii mängulistele lastele kui ka aktiivsetele lemmikloomadele. Privaatne ja turvaline koduaed pakub su perede ideaalse võimaluse veeta kvaliteetaega värskes õhus, ilma et peaks muretsema liiklusmüra või linnakära pärast. 

Saialille uuselamurajoon asub Tartu linna külje all, Tõrvandi keskuses. Piirkond on tänaseks täielikult väljakujunenud, ühiskasutuseks mõeldud pargiala ja laste mänguväljak koos jalutusradade ja istepinkidega loovad ideaalse keskkonna nii lastele kui ka täiskasvanutele.

2024. aasta sügisest on põhikoolis käivatel lastel võimalik ammutada teadmisi uhiuutes kooliruumides – Tõrvandi Põhikool alustab uues hoones õppetegevust sel sügisel. Kooli missioon on anda õpilasele kaasa tugev täppis- ja loodusteaduste taust, tervislikud eluviisid ja oskus ennast juhtida, koolis on insenerioskuste õpe juba alates 1. klassist. Väiksemate laste jaoks on olemas Kullakalli lastehoid ning 2021. aastal pärast põhjalikku rekonstrueerimist valmis Tõrvandis moodne lasteaia- ja raamatukoguhoone.

Siin on ülihea ühendus linnaga ning samas võimalik elada igapäevaelu veidi vaiksemas ja rahulikumas tempos. Tõrvandi Coop kauplus jääb uusalemurajoonist ca 500 meetri kaugusele, poe juures on ka pakiautomaadid, värskelt rajatud rattaringluse parkla ning võimalus kasutada Bolti elektritõukerattaid. Tartusse ja Kõrvekülasse saad sõita linnaliiniga nr 7, mis möödub ka Eesti Rahva Muuseumist. Toidukulleridki on siin igapäevased külalised – kõik linna mugavused on Tõrvandis olemas!

Vali oma uus kodu Saialille uuselamurajoonis välja!