arrowarrow2backtotopDeutschdropdownEnglishEspañolEestifacebookSuomiFrançaiskarge-service1karge-service2karge-service3karge-service4large-channelslarge-dayslarge-growthlarge-photoslarge-searchlarge-teamlarge-tvlocation-homelocationlocation2logo_domusmailphonephone2PortuguêsquoteРусскийsearchticktwitteryoutube

Kakumäe Premium – uued kõrghaljastusega elamukinnistud metsa ja terviseradade kõrval

Unistus privaatsest, vaiksest ja avarast männilõhnalisest koduhoovist saab nüüd täituda. Eksklusiivsed kõrghaljastusega kinnistud Kakumäel pakuvad erilist õhustikku ja kvaliteetset keskkonda hindavale kliendile ideaalset pelgupaika. Raja oma perele kodu, mis kestab põlvest põlve ja mille väärtus ajas kasvab veelgi.

See unikaalne keskkond saab loodud Tallinna linnas, mere lähedal, terviseradade vahetus läheduses. 
Krundid paiknevad Vismeistri asumis, värskelt valmivate teede, valgustuse ja trassidega Korese tänaval. Ideaalne elukoht, kui väärtustad oma aega, et seda mitte liigselt transpordile kulutada.

Kogu ala on mõnusalt metsane, kõrghaljastust on soovitatud nii palju kui võimalik säilitada, kõrgema väärtusklassi puud on kohustuslik säilitada, nii saad oma kodukandi haljastuse püsimises ka kindel olla. Oma koduhoovigi ei pea ainult muru katma, siin on võimalus jätta alles looduslik samblane alustaimestik ja maiustada koduhoovi metsmustikatega.

Korese tänav Kakumäel

Korese tänav Kakumäel.

ASUKOHT

Koduga Korese tänaval on lähedal kõik mugavaks ja kvaliteetseks igapäevaeluks vajalik – sportimisvõimalused nii looduses kui spordiklubides, lasteaed paariminutilise jalutamise kaugusel, hinnatud erakool oma kodukohas.

Parimal viisil ühendatud oled siin elades ka kesklinnaga – olgu siis mööda kergliiklusteid kilomeetreid kogudes, autoga aega võites või bussiga liigeldes, peatus on kodust samuti jalutuskäigu kaugusel.

Kui Tallinnas, siis ikka mere ääres – rand, restoranid, sadam – kõik on Sinu uuele kodule mõnusalt lähedal.
Igapäevaostudeks on piirkonnas olemas kõik toidukaupluse ketid, Rocca al Mare keskusesse võid mugavalt ka bussiga liikuda.

Kakumäe Haven.

Kakumäe Haven

DETAIPLANEERING

Detailplaneeringu järgi on iga kinnistu kohta lubatud kuni 310 m2 ehitusalust pindala (paarismajakruntidel 390 m2), mis annab võimaluse luua eksklusiivse ja avara elupinna soovi korral ka ainult ühel tasapinnal. Lubatud on kuni 2-korruseline peahoone ja 1-korruseline kuni 50 m2 suurune abihoone.

Planeeringuala loonud arhitekti visiooni järgi võiks nii erilises paigas rajatav hoonestus arvestada võimalikult palju ümbritseva loodusega. Hoonete paigutus kinnistul võiks anda edasi muljet taotluslikust juhuslikkusest, kus vähemalt kaks hoone külge ei ole kinnistuga paralleelsed. Seeläbi luuakse olemasoleva kauni looduskeskkonnaga harmoneeruv elukoht. Ehitusalade, teede ja parkimiskohtade paigutamisel on võimalikult suures mahus arvestatud olemasoleva kõrghaljastusega.

Kõik kommunikatsiooniliitumised sisalduvad kinnistu müügihinnas, sõidu- ja kergliiklusteed asfalteeritakse, rajatakse tänavavalgustus ja tänava-ala haljastus.

Ühendatus looduse, linna ja iseendaga – Sinu uue kodu asukoht just seda võimaldab. Kui soovid, oled kiirelt kättesaadav ja järgmisel hetkel võid metsas või mere ääres end ainult oma mõtetega leida. Nii eriline paik tasub oma silmaga üle vaadata, võta ühendust ja tule tutvu esimeste seas!

Vaata lähemalt: kakumaepremium.ee