arrowarrow2backtotopDeutschdropdownEnglishEspañolEestifacebookSuomiFrançaiskarge-service1karge-service2karge-service3karge-service4large-channelslarge-dayslarge-growthlarge-photoslarge-searchlarge-teamlarge-tvlocation-homelocationlocation2logo_domusmailphonephone2PortuguêsquoteРусскийsearchticktwitteryoutube

Tartu värvikaimas linnaosas, Supilinnas, algas Oaaas Kodude ehitus

Septembris allkirjastasid Oaaas Kodud OÜ ja Dorpat Ehitus OÜ ehituslepingu, mille alusel rajatakse Tartusse Oa tn 35a kinnistule kaks uut A-energiaklassi kortermaja. 3. oktoobril algas krundil põhjalikum ehitustegevus, mille käigus alustatakse hoonete vundamentide ehitustöödega, et enne külmade saabumist hoonete karbid valmis saada.

Arendaja eesmärgiks on luua Supilinna kaasaegne, kvaliteetne, rohelust ja turvalisust pakkuv elukeskkond. „Oaaas Kodud loob Tartusse uue rohelise oaasi – peresõbraliku ja jätkusuutliku elukeskkonna, kus kaasaegne arhitektuur ja looduse lähedus kohtuvad,“ kommenteerib projekti Oaaas Kodude tegevjuht Mario Kruuse. Uued kodud valmivad eeldatavasti 2025. aasta oktoobris-novembris.

Projektis pööratakse suurt tähelepanu ka jätkusuutlikkusele – hooned vastavad A-energiaklassile ning korterid on kavandatud energiakulu optimeerimiseks, pakkudes madalaid küttekulusid ja väiksemat keskkonnajalajälge.

„Oaaas Kodud on peresõbralik ja eksklusiivne kinnisvaraprojekt, kuhu rajatakse kokku 17 uut 2- kuni 5-toalist korterit. Eriti atraktiivsed on suuremad, privaatse aiaalaga perekorterid. Tartu elanike huvi arenduse vastu on olnud suur ja üle poolte korteritest on tänaseks kas broneeritud või müüdud, “ sõnas projekti müüki korraldav kutseline maakler Elar Häidberg.

Oaaas Kodud OÜ on BIGS Eesti tütarettevõte. Dorpat Ehitus on tunnustatud ehitusettevõte, kellel on laialdased kogemused ja teadmised ehitusvaldkonnas. Projekti edenemise ja ehitustegevuse kohta saab täpsemat teavet Oaaas Kodude ja Dorpat Ehituse kodulehelt.