arrowarrow2backtotopDeutschdropdownEnglishEspañolEestifacebookSuomiFrançaiskarge-service1karge-service2karge-service3karge-service4large-channelslarge-dayslarge-growthlarge-photoslarge-searchlarge-teamlarge-tvlocation-homelocationlocation2logo_domusmailphonephone2PortuguêsquoteРусскийsearchticktwitteryoutube

Viljandi – atraktiivne väikelinn nii omadele kui külalistele

Aga miks elada just Viljandis ja miks mitte näiteks Rakveres, Võrus või Türil?
Meie palavalt armastatud Viljandi on Lõuna-Eestis asuv, Eesti suuruselt 6-s linn. Mida on meil siin sellist, mida mujal ei ole?

Jah, meil on rääkida palju lugusid Viljandi Paadimehest, meil on võrratud Lossimäed, innovatiivsed ettevõtted, jalgpalliklubi JK Tulevik, Viljandi Folk, Pärimusmuusika ait, kuid otseloomulikult on meil ka palju muud uut ja huvitavat. Renoveeritud ja meeldejäävaid elamusi pakkuv teater Ugala, uus ja stiilne Park Hotell, kõrgeltarenenenud tehnoloogiaettevõte Cleveron. Viljandist läheb suures koguses laia maailma patju, tekke, madratseid, voodeid, palju erinevaid puit- ja metallitooteid.

Kohalik rahvas on omanäoline ja kindlasti erinev mõnest suurlinna hallist massist. Meil on hea huumorisoon, ettevõtlikud inimesed, sõbralik ja turvaline elukeskkond – siin on ideaalne paik pere loomiseks ja laste kasvatamiseks.

Siin on väga kaunis ja erinäoline maastik – meil on mitmed ilusad järved, kaunis vanalinn, munakivitänavad, palju eriilmelisi ja silmailu pakkuvaid puitmaju, valmimas on järjest enam omanäolisi uusarendusi – peamiselt küll kortermaju, kuid leiab ka üksikuid uusi eramaju ja ärihooneid.

Meie Viljandi Domus Kinnisvara tiim müüb hetkel väga erilist Lossimäe Residentside uusarendust, mis koosneb kahest omanäolisest kortermajast, mis omavahel ideaalselt kokku sulanduvad. Veel on saada mõned vabad korterid – kiirusta, sest teist nii erilise asukohaga objekti siin ei ole!

Peagi on lisandumas meie müügiportfelli ja infokanalitesse ka teine kvaliteetne ja hea asukohaga uusarendus Viljandi linnas –  kortermaja aadressil Hariduse 12. Sinna on tulemas nii kauneid perekortereid kui ka 1-2-toalisi kortereid, mis sobivad väiksemale perele, tudengile. Soovitame suunata pilgud Viljandi kinnisvaraturule ka investeerimise soovi korral – siin on väga aktiivne ja hea tootlikkusega üüriturg. 

Viljandi kahtlemata üks parim paik nii puhkuse nautimiseks ja kui ka otseloomulikult siin aastaringselt elamiseks. Siin on palju kultuuri- ja spordiüritusi kõigile, nauditavad gurmeerestonarid nõudlikule maitsele. Siin ehk pole just palju glamuuri, kuid siin on mõnusalt kodune tunne ja see on elus olulisim.

Tulge elama Viljandi – siin on hea!