arrowarrow2backtotopDeutschdropdownEnglishEspañolEestifacebookSuomiFrançaiskarge-service1karge-service2karge-service3karge-service4large-channelslarge-dayslarge-growthlarge-photoslarge-searchlarge-teamlarge-tvlocation-homelocationlocation2logo_domusmailphonephone2PortuguêsquoteРусскийsearchticktwitteryoutube

Jämera Delta projekt Koduloo arenduse kinnistu näitel

Jämerä kataloogis on lai valik eramute tüüpprojekte. Iga projekt on omanäoline. Kui siia juurde liita nüüd veel iga pere personaalsed vajadused, siis võib valiku tegemine suhteliselt keeruliseks osutuda. Et otsust oleks kergem langetada, võtsime Domus Kinnisvara konsultant Janis Rimitsans lahkel loal aluseks uue planeeritava Koduloo elamurajooni Uuesauna tee 6 kinnistu ja palusime Jämeral sellele konkreetse tüüpprojekti teha. Nõnda on pilt selge ja arusaadav kõigile, otsuseid koduloomise osas ka ehk seeläbi projektivaatest kergem langetada 😊

Koduloo elamurajoon, Uuesauna tee 6 Jämera tüüpprojekt Delta

Harjumaal, Loo külje all asuva Koduloo elamurajooni krundile Uuesauna tee 6 sobib Jämerä Delta projekt rajooni planeeringu tõttu lausa ideaalselt. Krundiga seotult on projektis juba lahendatud nii hoone paiknemine kui ka ehitusõiguslikud gabariidid. Hoone on krundile paigutatud ilmakaartest lähtudes, maksimaliseerides soovi kasutada terve päeva jooksul ära võimalikult efektiivselt päikesevalgust. Arhitektuurne lahendus lähtub oma planeeringus kompaktsusest, kuid sisaldab hästi paigutatult kõike, mida lastega perel vaja.

Majja sisenedes saabute avarasse garderoobiga esikusse, mille taha on oskuslikult peidetud ka tehnoruum. Eraldatud esikust on esimesel korrusel avatud avar elutuba ja köök, kus saab söögitegemist alustada ilusa hommikupäikese valguses. Köögist avaneb pääs päikselisele terrassile, kus sooja ilmaga hommikusööki nautida. Kevadel valgustab päev läbi mõnusalt soojendav päike nii kööki kui ka elutuba. Kaminaga elutuba pikeneb nii lõuna- kui läänesuunas avarate lükandustega terrassile. Suvise ülekütva päikese eest kaitseb tuba ja sügisvihmade eest terrassi maja lõunaküljel asuv suur varjualune, kuhu mahub kenasti ka grill ja suurem söögilaud. Õhtuks pöörab päike ümber maja elutoa teisele küljele ning saunakompleksile. Ka saunatades pääseb toredalt välja terrassile õhtupäikest nautima, kus ootab privaatne, põhjanaabrite pilkude eest kaitstud istumiskoht. Teisel korrusel paiknevad neli valgusküllast magamistuba ning vannituba. Soovi korral on võimalik projekti kohendada vastavalt kliendi soovidele ja vajadustele.

Hoone arhitektuurne ideelahendus näeb ette välisviimistluses valget ja tumehalli krohvi. Detailid – aknaraamid, vee- ja parapetiplekid, välisuksed jms on tumehallid. Nii luuakse hoone heleda põhimahu ja detailide ning ülejäänud mahtude vahel mõnus kontrast ja välditakse monotoonsust. Ka tänavapoolne ruumikas varjualune peasissepääsu ees koos hoone põhjaküljel asuva garaažiga moodustavad liigendamise eesmärgil eraldi väljaulatuva mahu.

Hea teada
Jämerä pakub madalenergiamaja nõuetele vastavat kivimaja lahendust projekteerimisest kinnise ja soojapidava majakarbi püstitamiseni. Jämerä terviklahendus tagab ka hoone õhutiheduse, külmasildade puudumise ning stabiilse sisetemperatuuri ja kestab sellisena aastakümneid. Majakarbi püstitamiseks vajalik terviklik komplekt Jämerä poorbetoontooteid kergplokkidest, sillustest ja laepaneelidest ühendab standardsete ehitusmaterjalide kokkusobivuse ja samaaegse erilahenduste paindlikkuse suurepäraseks tervikuks.

Jõelähtme valda, Liivamäe külla rajatakse 20 elamukrundiga Koduloo elurajoon. Ühepereelamutele mõeldud kinnistute kommunikatsioonide valmimise tähtaeg on saabuv sügis 2020. Kui ka Sinul on plaan oma kodu rajada, siis Domus Kinnisvara ja Jämera on siin hea meelega nõu ja võimalustega abiks olema!

Koduloo elurajooni kinnistutega tegeleb Domus Kinnisvara konsultant: Janis Rimitsans, janis.rimitsans@domus.ee
Jämera maja tüüpprojekti osas on pädevaim vastama Herki Kerde, herki.kerde@jamera.ee

Koduloo arenduse koduleht: www.koduloo.domus.ee
Jämera majad: www.jamera.ee

Kasulikku lisalugemist: