arrowarrow2backtotopDeutschdropdownEnglishEspañolEestifacebookSuomiFrançaiskarge-service1karge-service2karge-service3karge-service4large-channelslarge-dayslarge-growthlarge-photoslarge-searchlarge-teamlarge-tvlocation-homelocationlocation2logo_domusmailphonephone2PortuguêsquoteРусскийsearchticktwitteryoutube

Kui oled otsimas oma õiget rada – registreeri huvi uues Raadiraja elamukvartalis!

Kui Sa tunned end ühevõrra koduselt nii linnas kui ka looduse keskel, käivad meie mõtted Sinuga täitsa ühte rada! Juba sel suvel hakkab Tartu vallas Eesti Rahva Muuseumi ja Raadi mõisapargi vahetusse lähedusse järk-järgult kerkima uus elamukvartal – Raadiraja. Loodav uus elukeskkond pakub ideaalset kombinatsiooni linnaelu mugavustest ja looduskaunist ümbrusest. See ei ole kompromiss linna ja looduse vahel, vaid igatepidi win-win. Raadirajas elades ei konkureeri Sinu head mõtted kesklinna tänavamüraga, samas oled piisavalt lähedal, et linnaelus kaasa lüüa või laisal päeval toitu koju kullerdada.

Huvi registreerimine on alanud!

A-energiaklassi, päikesepaneelide ja moodsa arhitektuuriga esimene kortermaja aadressil Raadiraja tn 10 valmib 2025. aasta kevade lõpus ja ehitus algab juba sel suvel. 4-korruselises hoones tuleb müüki kokku 29 kahe- kuni kolmetoalist kodu, mille suurused varieeruvad vahemikus 37,1 m² kuni 51,4 m². Korterid on varustatud kõrgelt hinnatud mugavustega, sealhulgas keskkütte ja soojustagastusega ventilatsioonisüsteemiga. Lisaks panipaigad, jalgrattahoidla ja parkimiskohad. Esimese korruse korteritel on isiklikud välialad või terrassid ning teistel korteritel rõdud.

Raadiraja kvartali elumajade vahele on kavandatud hubased autovabad koduõued, jalgrajad ja laste mänguväljak, kus lapsed omavahel turvaliselt tutvust teha saavad. Mänguväljakute sõprused kipuvad tavaliselt ootamatult lühikeseks jääma, aga mitte siin, Raadirajas, kus naabrilapsed saavad igapäevaselt koos lõbusaid mälestusi koguda. Kõige efektsemaks ja pilkupüüdvamaks saab laste silmis kindlasti olema lennuk. Justnimelt – kiikede, karussellide ja ronilate hulka tuleb üks suur ja vahva lennukiatraktsioon! Haljastuses säilitatakse võimalikult palju olemasolevat rohelust ning istutatakse puid, põõsaid, kõrrelisi ja murualasid.

Asukoht kesklinna lähedal

Tartu on kiiresti arenev linn, kus mugava ja kaasaegse elu nautimiseks avaneb järjest rohkem võimalusi. Pärast Eesti Rahva Muusemi loomist on Raadiraja piirkond muutunud tartlaste seas populaarseks ja meelitab ligi järjest uusi elanikke.

Raadiraja kodud asuvad kahe haljasala vahel. Läheduses on Raadi looduskaitseala ning Tartu Roosi discgolfipark. Bussipeatused Raadiraja ja Eesti Rahva Muuseum, mida teenindab linnaliin nr 7 (Tõrvandi-Raeplats-Kõrveküla ja vastupidi), on jalutuskäigu kaugusel. Varsti valmib Muuseumi tee pikendus, mis loob uued ja paremad ühendusvõimalused Annelinnaga.

Uut elamukvartalit arendab Tartu üks usaldusväärsemaid arendajaid – Avaare Kinnisvara OÜ, koostöös pikaajalise kogemusega Ehitustrust AS-ga. Avaare Kinnisvara varasemad arendusprojektid on pälvinud kõrge tunnustuse „Tartu aasta parim ehitis“.

Registreeri huvi arenduse kodulehel, nii oled esimeste hulgas, kel võimalik valida oma uus kodu Raadirajas! Oled oodatud arendusprojekti detailidega tutvuma ka Domus Kinnisvara Tartu kontoris, võta ühendust Raadiraja müügiesindajatega ja lepi kokku endale sobiv kohtumise aeg.