arrowarrow2backtotopDeutschdropdownEnglishEspañolEestifacebookSuomiFrançaiskarge-service1karge-service2karge-service3karge-service4large-channelslarge-dayslarge-growthlarge-photoslarge-searchlarge-teamlarge-tvlocation-homelocationlocation2logo_domusmailphonephone2PortuguêsquoteРусскийsearchticktwitteryoutube

Domus osales SEB Sügisjooksul

SEB Tallinna Sügisjooks on selleks korraks läbi saanud. Eesti rahvaspordiürituste unelmpiir – 10 000 osavõtjat – sai ületatud ja rõõm on tõdeda, et ka Domus andis oma panuse selleks. Sedapuhku olid meie poolt väljas Heidy, Kristi, Kaisa ja Martti, kes kõik läbisid edukalt 10 km distantsi. Meie jooksusõprade hooaeg pole veel lõppenud, kuna Swedpanga Tervisejooksude sarja viimased etapid tuleb veel läbida ning siis saame välishooajale joone alla tõmmata.
Sygisjooks