arrowarrow2backtotopDeutschdropdownEnglishEspañolEestifacebookSuomiFrançaiskarge-service1karge-service2karge-service3karge-service4large-channelslarge-dayslarge-growthlarge-photoslarge-searchlarge-teamlarge-tvlocation-homelocationlocation2logo_domusmailphonephone2PortuguêsquoteРусскийsearchticktwitteryoutube

Domus Kinnisvara ühineb ESG revolutsiooniga

Ettevõtte jätkusuutlikkust tähtsustades, nimetas Domus Kinnisvara ametisse ESG projektijuhi, olles kinnisvara maaklerfirmade ja arendajate seas esimene sellise ametikoha looja. Projektijuhi ülesandeks on ettevõtte jätkusuutlikkuse strateegiliste põhimõtete elluviimise korraldamine.

Jätkusuutlik areng ja ettevõtte sotsiaalne vastutus on olnud juba mõnda aega teemadena ühiskonnas aktuaalsed. Viimastel aastatel on nende kõrvale tõusnud ka ESG mõiste, mis lihtsustatult tähendabki jätkusuutlikkust, seda nii looduskeskkonna, sotsiaalse keskkonna kui ka ettevõtte juhtimise mõttes. Domus Kinnisvara soovib anda oma parima, et ka tulevastel põlvedel oleks maailmas hea elada ja nii oleme esimene kinnisvarafirma Eestis, kus asus tööle jätkusuutlikkuse valdkonna projektijuht.

„Oleme Domus Kinnisvara igas tegevuses juba seni pidanud silmas pikka perspektiivi“ sõnas juhatuse liige Raul Reino. „Kõiki tegevusi, ettevõtte sloganeid, ettevõtte värbamisi, strateegilisi ja taktikalisi valikuid teeme me pikaajalise edu ja jätkusuutlikkuse nimel ning seega on ESG projektijuhi ametikoha loomine loogiline jätk senitehtule ja äriliselt vajalik samm“ lisas Raul Reino.

Domus Kinnisvara soovib olla edumeelne ettevõte ning oma valdkonna pioneerina kehtestada ja ettevõtte üldstrateegia osana sõnastada ESG kolme valdkonna põhimõtted. Nende elluviimise korraldamise eest hakkab hoolt kandma vastne ESG projektijuht Iris Öpik, kes hiljuti samal teemal ka edukalt magistritöö kaitses.

„Kinnisvara valdkonnas on jätkusuutlikkuse ja vastutustundliku ettevõtluse temaatika kahtlemata oluline juba kinnisvara pikaajalise elukaare ja kasutusaja tõttu,“ rääkis Iris Öpik ning lisas, et ka erinevates uuringutes on leitud tõendeid, et ettevõtte jaoks oluliste ja sobivate ESG põhimõtete strateegiline rakendamine võib ajapikku anda arvestatava majandusliku mõju nii ettevõttele endale kui ka kogu valdkonnale, milles see tegutseb.

Domus Kinnisvara on Eesti kinnisvaraturul 20-aastase kogemusega teenuse- ja arendusettevõte, kus töötab üle 100 kinnisvaraspetsialisti. Kinnisvara täisteenust pakkudes aitame era- ja ärikliente üle terve Eesti esindustega Tallinnas, Tartus, Pärnus, Narvas, Viljandis, Kuressaares, Rakveres, Haapsalus, Raplas ja Hiiumaal. 2022. aasta seisuga on meil lõpetatud ja töös olevaid arendusprojekte kokku 40 hoonet kogupindalaga ligikaudu 40 000 m2.